jueves, 19 de marzo de 2020

FATHER'S DAY


19 Març: DIA DEL PARE – What about FATHER’S DAY in UK?
La diada de Sant Josep, el 19 de març, és el dia en el qual se celebra el dia del pare,
A Catalunya, és tradició aquest dia menjar crema cremada, que per aquest motiu s'anomena també crema de Sant Josep. En canvi, a molts països catòlics el 19 de marçDia de Sant Josep, és un gran esdeveniment. Sant Josep era el pare de Crist, d'aquí que s'hagi escollit aquest dia per celebrar el Dia del Pare.
A Espanya el dia 19 de març també se celebra el Dia del Pare i és un dia molt important. Es felicita als pares i també a les persones que es diuen Josep o Josepa. Aquestes felicitacions a vegades van acompanyades de petits regals, encara que normalment es donen postals i aquest dia se celebra la família.
S'ha de destacar la celebració que es fa a València, on les falles són l'element festiu més destacable. Les falles són monuments o escultures artístiques, satíriques o grotesques sobre qualsevol cosa, persona, esdeveniment, etc., prou desafortunat per cridar l'atenció dels ulls crítics dels fallers. Totes les escultures són cremades la nit de Sant Josep, excepte l'anomenat «ninot indultat», que es lliura de les flames.

CURIOSITAT:
Al Regne Unit també se celebra en aquesta data? Per obtenir la resposta clica a la imatge



No hay comentarios:

Publicar un comentario